Araçlar

2022 Toyota RAV4 Önümüzdeki Ay Satışa Çıkacak

2022 Toyota RAV4 Önümüzdeki Ay Satışa Çıkacak

2022 Toyota RAV4 Daha Keskin Farlar ve Yeni SE Hibrit Döşeme İçeriyor

2022 Toyota RAV4, üst sınıflardaki temel LE ve LED sis lambaları hariç tüm kaplamalara şık yeni farlar ekliyor. RAV4 Hybrid serisinin daha sportif tarafında XSE’nin altına yerleştirilecek yeni bir SE Hybrid döşemesi var. Araç önümüzdeki ay satışa çıkacak ve Toyota, satış tarihine yakın fiyat ayrıntılarını açıklayacak.

Büyük Üçlü’nün tam boyutlu kamyonetlerinin yanı sıra, Toyota RAV4, 2021’in üçüncü çeyreğinde toplam 313.447 adet satılarak Amerika’nın en çok satan aracı oldu. Şimdi Toyota, 2022 RAV4 için yeni renkler, yeniden tasarlanmış farlar ve yeni bir SE Hybrid döşeme dahil bir dizi güncelleme duyurdu.

2022 Toyota RAV4

Yeni SE Hybrid, XSE’nin altına yerleştirilmiş ve XLE ve Limited donanımlara göre daha atletik bir tavırla RAV4 Hybrid serisinin daha sportif tarafına katılıyor. SE Hybrid’in içinde 7,0 inç dokunmatik ekran, altı hoparlörlü ses sistemi ve kumaş koltuklar bulunuyor. Alıcılar ayrıca ısıtmalı deri direksiyon simidi, ısıtmalı ön koltuklar ve buz çözücü işlevli yağmur algılayıcı ön cam silecekleri ekleyen hava durumu paketini ve açılır tavan, elektrikli bagaj kapağı ve 9.0 içeren rahatlık paketini de seçebilirler.

SE Hybrid kaplaması ayrıca, XSE ve TRD Off-Road’da da bulunabilen RAV4 serisine yeni bir renk olan Calvary Blue’yu getiriyor. XLE Premium Hybrid, Limited Hybrid ve XSE Hybrid yeni jant tasarımına sahipken LE Hybrid, XLE ve XLE Hybrid yeni jant rengine sahip. Temel LE hariç tüm kaplamalarda daha keskin görünen farlar görünür ve Toyota, XLE Premium, Limited, Adventure ve TRD Off-Road için LED sis lambaları ekledi. XSE Hybrid, 2021 XSE Prime’da görülen dikey LED sürüş farlarına da sahip. İçeride, LED iç aydınlatma ve LE dışındaki tüm donanımlarda aydınlatmalı anahtarlar dahil olmak üzere küçük güncellemeler var.

2022 Toyota RAV4

Toyota, 2022 RAV4 için henüz fiyatlandırmayı açıklamadı

Ancak 2021 modeline göre hafif bir artış bekleniyor. SE Hybrid, 30.000 dolarlık düşük bir aralıkta başlamalıdır. Güç aktarma organları değişmeden taşınmalıdır, yani hibrit modellerde 219 hp için iki elektrik motoru ve plug-in Prime’da üç elektrik motoru ekleyen 203 hp 2.5 litrelik dört silindirli, birleşik 302 hp için iyi. Toyota, 2022 RAV4’ün satışa çıktığı Aralık ayının ortasında daha fazla ayrıntının açıklanacağını duyurdu.

Kaynak: caranddriver.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir