Güney Koreli Twitch Yayıncısı Mhyochi, Hindistan’da Canlı Yayın Yaparken Taciz Edildi

Güney Koreli Twitch Yayıncısı Mhyochi

Güney Koreli Twitch Yayıncısı Mhyochi, Hindistan’da Canlı Yayın Yaparken Taciz Edildi

Güney Koreli Twitch Yayıncısı Mhyochi, Hindistan’da Canlı Yayın Yaparken Taciz Edildi

İnternette Mhyochi olarak bilinen Twitch yayıncısı, Hindistan’ın Khar kentinde canlı yayın yaparken iki adam tarafından taciz edildikten sonra Mumbai Polisini harekete geçmeye çağırıyor.

Gerçek adı Hyojeong Park olan bir içerik oluşturucu ve model olan Mhyochi, Salı gecesi Khar’da canlı yayın yaparken adamlardan biri onu kolundan tuttu ve arkadaşıyla birlikte bindiği park halindeki bir motosiklete doğru çekti.

Flama Twitter’da “Arkadaşıyla birlikte olduğu için durumu tırmandırmamak ve ayrılmamak için elimden geleni yaptım” dedi. “Bazı insanlar bunun benim çok arkadaşça davranmam ve sohbete ilgi duymamla başladığını söyledi.”

Bir Twitch takipçisi, karşılaşmayı akışından kesti ve Mhyochi’nin “1000’den fazla kişi” ile çevrili olduğuna dikkat çekti.

@Beaver_R6 kullanıcısı “Bu cezasız kalamaz” tweet’ini atarak Mumbai Polisini derhal harekete geçmeye çağırdı.

Diğer kullanıcılar araya girdi ve bir yorumcu, Mhyochi’nin o sırada canlı yayın yapmasının iyi bir şey olduğunu ve kendisini durumdan çıkarmanın “tamamen iyi” olduğunu söyledi.

Başka bir Twitter kullanıcısı, turistlere ziyaret ettikleri ülkenin sokaklarında dolaşmadan önce biraz araştırma yapmalarını söyledikten sonra kurbanı suçlamakla eleştirildi.

Bir kullanıcı, Mhyochi’nin arkadaş canlısı ve açık olmasının erkeklere “ücretsiz taciz izni” vermediğini söyledi.

Bombay Polisi o zamandan beri Twitter’da Mhyochi’ye açıkça ulaştı, ancak flama Çarşamba gününden itibaren iletişim bilgilerini onlara doğrudan vermenin bir yolunu henüz bulamadı.

Kaynak: nextshark

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir