Araçlar

2023 Subaru Solterra Elektrikli SUV Fiyatı Belli Oldu

2023 Subaru Solterra Elektrikli SUV Fiyatı Belli Oldu

2023 Subaru Solterra Elektrikli SUV

2023 Subaru Solterra Elektrikli SUV Amerika’daki Fiyatı 46.220 Dolar

2023 Subaru Solterra için fiyatlandırma çıktı ve yeni elektrikli crossover, 1.225$ hedef ücreti dahil 46.220$’dan başlayacak. İlk izlenimlerimiz 40.000 doların altında bir başlangıç ​​fiyatı istememize neden olduğu için, Solterra’nın İlk Sürüşümüzden sonra umduğumuzdan daha pahalı bir miktar bu.

Temel model (Premium) Solterra, iyi miktarda standart donanımla birlikte geliyor, ancak hemen orta seviye Sınırlı’ya yükseltmek isteriz 49.720 $ ‘dan Limited’i seçin ve 20 inç jantlar (18 inç alaşımların üzerine yükseltme), tavan rayları, 10 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, ısıtmalı direksiyon simidi/ısıtmalı arka koltuklar, kablosuz bağlantıya sahip 12,3 inç büyük dokunmatik ekran ekleyin. Apple CarPlay/kablosuz Android Auto, kablosuz telefon şarj cihazı ve daha fazlası bulunmaktadır.

Fazladan 3.500 $ karşılığında, tüm bu ekipman orta seviye trim hissini elde edilecek gibi bırakıyor. En üst düzey Touring modeline geçerseniz, size 53.220 dolara mal olacak. Buna dijital bir dikiz aynası, havalandırmalı ön koltuklar, panoramik açılır tavan ve ön ve arka LED ayak bölmesi aydınlatması eklenir. Ayrıca, diğer süslemelerin tümü monotonken, iki tonlu bir boya seçeneği belirleme olanağı da elde edersiniz.

Bir Solterra rezerve eden herkes küçük bir şarj bonusu alır. EVGo şarj kredileri veya QMerit’ten Seviye 2 ev şarj cihazının satın alınması ve kurulması için para arasında seçim yapabileceksiniz. Ayrıca tüm müşteriler, katılımcı Subaru bayilerinden 10 günlük ücretsiz kiralama talebinde bulunabilecekler. Bununla birlikte, kiralama süresi, yinelenen/yıllık bir avantaj değil, tek seferlik bir anlaşma gibi görünüyor.

Toyota bZ4X ikizi ile karşılaştırıldığında, Solterra biraz daha pahalı. Temel AWD bZ4X 45.215 dolardan başlıyor. Dört tekerlekten çekişe ihtiyacınız yoksa, bZ4X 43,215 dolara kadar ucuza satın alınabilir. Solterra, dikkate almanız gereken EV’ler listenizdeyse, bu yaz bayilere bakın.

Kaynak: autoblog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir