Araçlar

2022 Ford Mustang Serisine 2 Yeni Görünüm Geliyor

2022 Ford Mustang Serisine 2 Yeni Görünüm Geliyor

2022 Ford Mustang Serisine Yeni Görünümler

2022 Mustang serisine iki yeni görünüm paketi ekleniyor. Stealth Edition, EcoBoost Premium modeli için mevcuttur ve net arka lambalara ve siyah kaplamaya sahiptir. California Special, GT için geri dönüyor ve özel rozetler, çizgiler ve süet iç parçalar içeriyor.

Elektrikli Mustang Mach-E‘yi çevreleyen tüm şamata ile Ford, birkaç yeni görünüm seçeneğiyle klasik midilli arabasına biraz daha dikkat çekmeye çalışıyor. 2022 Mustang V-8 motorlu GT klasik Kaliforniya Özel varyantı güncellenmiş bir sürümünü sahipken, taban dört silindirli EcoBoost modeli için yeni bir Stealth Edition, seçenek sunacak.

2022 Ford Mustang Serisi

Göze Çarpan Değişiklikler

Stealth Edition‘ın en göze çarpan değişiklikleri daha önce ortaya çıkan Ice White Edition ile paylaşılan net arka lambalar ve rozetler ve yan aynalar için siyah kaplamadır. Ayrıca 19 inç jantlara ve bir arka spoylere ve ayrıca gösterge panelinde bir rozete sahiptir. Ford, Stealth Edition için henüz bir fiyat açıklamadı, ancak EcoBoost Premium modelinde mevcut bir seçenek paketi olacak ve mavi, gri, gümüş veya siyah dış renk seçenekleriyle sunulacak.

Mustang’in tarihini takip eden herkesin aşina olduğu bir isim plakası olan California Special, GT coupe veya cabrio için mevcuttur. GT/CS’nin en son versiyonunda siyah bir ızgara, şeritler, rozetler ve arka çamurlukta bir kepçe bulunur. Kaputun altında bir dikme kulesi desteği bulunurken, coupe bir spoylere sahiptir ve Cabrio, bir spoyler silme ile standart olarak geliyor. İç kısımda süet döşeme bulunuyor ve California Special artık yükseltilmiş frenler, süspansiyon ayarları, sınırlı kaymalı diferansiyel ve Pirelli yaz lastikleriyle kademeli 19 inç jant ve lastik düzeni içeren GT Performance Paketi ile birleştirilebilir.

Ford, 2022 Mustang serisi için siparişlerin bu yılın sonlarında açılacağını ve otomobillerin gelecek yılın ilk çeyreğinde bayilere ulaşacağını söyledi.

Kaynak: caranddriver.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir