Burçlar

2022 Burç Yorumları! 2022’de Burçları Neler Bekliyor?

2022 Burç Yorumları! 2022’de Burçları Neler Bekliyor?

2022 Burç Yorumları

Koç (21 Mart-19 Nisan) İyileşiyor, Tezahür Ediyorsunuz ve Gücünüze Güç Katıyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Koç, 2022 için umutların ve dileklerin nasıl görünüyor? Gerçek şu ki, özellikle şanslı Jüpiter’in Balık’a resmi dönüşü ve mistik 12. rüyalar, karma ve perde arkasındaki her şey düşünüldüğünde, olasılıklar sizin için sonsuzdur. Basitçe söylemek gerekirse, 12. eviniz bilinçaltınız ve ruhunuzu yeniden şarj etmek için geri çekildiğiniz yerle ilgili her şeye sahiptir. Belki de sıkıştırmak için bir sonraki kaçamağınızı planlamayı düşünüyorsunuz? Jüpiter, her şeyden önce, seyahat ve yüksek öğrenim gezegenidir, bu nedenle ister okyanusa bakan bir tatil beldesinde ruhsal bir inziva yeri, isterse kristaller için kazabileceğiniz bir halka açık madencilik manzarası olsun, bu geri çekilme dönemi sizi bir yola götürecektir. Hem şifa hem de yenilenme.

Bu Jüpiter geçişi, üçüncü göz çakranızı harekete geçirmek için burada, bu yüzden sizi gerçek hislerinize ve ihtiyaçlarınıza yönlendirmeye yardımcı olması için sezgisel zihninize dokunmaktan korkmayın. En iyi kısım? 12 yıldan beri ilk kez, şans ve genişleme gezegeni 10 Mayıs’ta burcunuza girecek, ardından 28 Ekim’de Balık burcuna geri dönecek ve Aralık’ta 2023’ün büyük bölümünde kalacağı burcunuza dönecek. Genel olarak yepyeni bir yaşam bölümünü başlatıyorsunuz ve yanınızda şanslı Jüpiter varken, bolluk için bir mıknatıssınız.

Bu yeni yıl da olabilir yer gösterici Kariyerinizi, kamusal kişiliğinizi ve otorite duygunuzu çevreleyen temalarda, yıl Oğlak burcundaki Venüs gerilemesi ve 10. itibar eviniz ile başlayacak. Başka bir deyişle, mirasınızın neyi yansıtmasını istediğinizi düşünün. Hedefleriniz ilahi misyonunuzla uyumlu mu? Venüs ilişkilerin, finansın ve değerlerin bir sembolüdür, bu yüzden büyük ihtimalle bu konuyu çok düşünüyorsunuz. 12 Şubat’ta, kızgın gezegen yöneticiniz Mars, iki yıl sonra ilk kez Oğlak burcundaki Venüs ve Plüton’a katılacak. Neyse ki, bu geçiş kariyer sektörünüzü canlandıracak, hedeflerinize ulaşmak için size cesaret, tutku ve azim kazandıracak.

Güneşin burcunuzda ilk kez ortaya çıktığı ve güneşin etrafında başka bir yolculuğa çıktığınız 2022 Mart ortasına hızlı ileri sarın. Doğum gününüz boyunca her zaman başarılı olursunuz ve ayrıca 1 Nisan’da burcunuzda muhteşem bir yeni ay olacak, bu nedenle niyetlerinizi önümüzdeki aylar için belirlediğinizden emin olun. Kısa bir süre sonra, 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek bir güneş tutulması, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizi sarsacak ve bunu 16 Mayıs’ta Akrep burcunda bir ay tutulması izleyecektir. Özdeğerinize ve taahhütlerinize gelir.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs) Sizi Zorlayan ve Güçlendiren Değişiklikler Yaşıyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Boğa, 2021’in kaos olduğunu düşündüyseniz, hak ettiğiniz bir pick-me-up’a sahipsiniz. Bu yıl, elbette, konfor alanınızın dışına çıkmaya devam etmenizi gerektirecek, ancak unutmayın, yavaş ve istikrarlı bir şekilde yarışı kazanır. Profesyonel ilerlemeniz veya finansal durumunuz gibi yılın başında sizi belirsiz hissettiren şeyler varsa, umutsuzluğa kapılmayın. O zamana kadar, gezegensel yöneticiniz Venüs, inanç ve kişisel felsefeyle ilgili geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Oğlak burcundaki retro yolculuğuna başlamış olacak. Dönüştürücü Plüton – kararlı yedinci ortaklık evinizin göksel hükümdarı – yanında oturan Venüs retrosu, bire bir ortaklıklarınızın temelini çevreleyen temaları yeniden gözden geçirmenin yanı sıra bir girişimci olarak seçeneklerinizi keşfetmeniz için bir fırsattır. Her iki durumda da, sen olacaksın.

Uranüs ayrıca 18 Ocak’ta doğrudan burcunuzda duracak ve bu da bireysel gerçeğinizi ve özgürlüğünüzü doğrulayacak ve kişisel yenilenmenizi vurgulayacaktır. Başka bir deyişle, uzun bir yol kat ettiniz, bu yüzden sırtınızı sıvazlamak için bir vuruş yapın. Jüpiter – ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizin göksel yöneticisi – aynı zamanda 2022’nin büyük bir kısmı için Balık ve 11. topluluk evinizin içinden geçerek, ister aşık olun, tesadüfi fırsatların gerçekleşmesi için verimli bir zemin yaratacak veya seçeneklerinizi keşfedeceksiniz.

Özel birini arayanlar veya belki de önemli bir diğeriyle anlaşmayı yapıp yapmamayı düşünenler için, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve evlilik yoluyla, burcunuzda ve Akrep’te yol boyunca gerçekleşen tutulmalar dizisi sizi bir cevaba doğru itecektir. Aynı zamanda, kişisel ya da profesyonel olarak (ya da her ikisi) konuşacak olursak, Kuzey Düğüm’ün 18 Ocak’ta burcunuza geçişi, kendinize öncelik vermeniz için sizi cesaretlendirecek. Daha sonra, 5 Nisan’da gezegen yöneticiniz Venüs, yüceltme burcu olan Balık’a giriyor. Venüs burada çok rahat hissediyor ve sen de öyle olacaksın.

Ardından, 11. topluluk evinizin üzerinde uçan şanslı Jüpiter, Venüs ile çarpışmadan önce 30 Nisan’da sınırsız Neptün ile güçlerini birleştirecek. İlkbahardaki bu astrolojik sinerji, en yüksek umutlarınızı ve eterik fantezilerinizi mevcut realitenizle harmanlayarak gerçeküstü olmaktan başka bir şey olmayacak. Hatta benzer umutları ve hayalleri paylaşan, sizinle aynı düşüncede olan kişilerle karşılaşıp sizi yükseltirken, ileride güzel bir birliktelik bile olabilir. Mayıs ortasına gelin, Venüs tam doğum gününüz için tam zamanında burcunuza dönecek ve Venüs’ün olmayı tercih edeceği bir yer yok. Kendini iyi hissediyorsun, iyi görünüyorsun ve güzel kokuyorsun ve bir süre bu katı enerjinin tadını çıkaracaksın.

İkizler (21 Mayıs-21 Haziran) Hayatınızı En İyi Şekilde Yaşamak İçin Emek Veriyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Genel olarak, İkizler, bir zamanlar ihmal ettiğiniz parçalarınızla yeniden bağlantı kuruyorsunuz ve 2022 ile ilgili bir şey tam size göre. Şanslı Jüpiter – taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve ortaklıklar evinizin göksel hükümdarı – 2022’ye hükümdarlık burcunda, Balık’ta ve kariyer ve itibarla ilgili hırslı 10. evinizde başlıyor. Bu, Jüpiter’in Balık burcunda göründüğü 2021 baharında yaşadığınız bazı temaları ve duyguları yeniden gündeme getirebilir. Büyük Fayda olarak da bilinen Jüpiter’in özü bolluk, bereket, inanç ve iyimserlikle ilgili her şeye sahiptir, bu nedenle bu transit muhtemelen profesyonel yaşamınız için iyi haberler anlamına gelir.

Bir yakalama var: Venüs, Oğlak burcunda ve birleşmeler, ortak girişimler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizde 29 Ocak’a kadar geri harekette olacak. Haritanızın bu alanı, yakın işbirlikleri ve diğer insanların parasıyla bağlantı ile ilgili her şeye sahiptir, yani: kişisel ve profesyonel yatırımlarınıza daha yakından bakın, çünkü bireysel olarak yaşadığınız dönüşüm gerçekten kime ve neye değer verdiğinizi değiştirmiş olabilir. Sonuçta, gezegen yöneticiniz Merkür, 14 Ocak’ta Kova’da geri gidecek ve sonunda ikinci kez Oğlak burcuna girdiğinde Venüs ve Plüton’a katılacak. İnanç sistemleriniz dönüşüyor, ancak karışımdaki haberci Merkür ile ilerlerken daha fazla netlik almalısınız.

3 Şubat’ta doğrudan gidişinin ardından, Merkür, Sevgililer Günü’nde Kova’ya ve inanç, yüksek öğrenim ve girişimcilik girişimleriyle ilgili dokuzuncu evinize yeniden girecek. Hem Mars hem de Venüs, 6 Mart’ta Kova’da Merkür’e katılacak, bu da beklemeyeceğiniz biriyle aşkı bulma şansınızı artırabilir. Kısa bir süre sonra, 21 Mart’ta anlayışlı Merkür, hırs odaklı 10. eviniz aracılığıyla Balık’ta Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Bu, tezahürlerinizi yüksek sesle söylemek veya evrene umutlarınızı, dileklerinizi ve hayallerinizi listeleyen bir mektup yazmak için iyi bir zamandır; doğru zihniyetle her şey mümkün.

Şanslı Jüpiter daha sonra 10 Mayıs’ta topluluk ve toplumla ilgili 11. eviniz aracılığıyla Koç burcunda bir kamera hücresi yapacak ve bu süre zarfında bağlantılar kuruyor ve dünyaya ait olma duygunuzu yeniden tanımlıyorsunuz. Son fakat kesinlikle en az değil, 30 Nisan’da Karmik 12. bağışlama evinize Boğa burcunda bir güneş tutulması ve ardından 8 Kasım’da sağlıkla ilgili altıncı eviniz ve günlük ritüelleriniz aracılığıyla Akrep burcunda tam bir ay tutulması gerçekleşecek. Kendinize şunu sormanızı ister: İç huzurum için neyi salıvermem gerekiyor?

Yengeç (22 Haziran-22 Temmuz) 2022 Burç Yorumları: Mutluluğunuza Öncelik Verme Cesaretini Buluyorsunuz

2022 Burç Yorumları: İşte büyülü bir 2022’ye, Yengeç. Yıl şanslı Jüpiter’in kız kardeşiniz Balık burcunda yüksek öğrenim, inanç sistemleri ve bilinmeyen bölgelerden oluşan spontane dokuzuncu evinizden geçerek yüzerek başlar. Bu, su enerjinizle harika bir şekilde akar. Her ne kadar, bu yeni umut duygularına ek olarak, uyum arayan Venüs, önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla Oğlak burcundaki Plüton ile birlikte geri harekette olacak. Bire bir bağlantılarınız veya ilişki geleneklerinizin temeli hakkında neler keşfettiniz? Ve keşfettiğiniz şeyler ilişkilerinizin genel sağlığına katkıda bulunuyor mu? Bu geri dönüş, kendinize ve diğer önemli kişilere karşı daha savunmasız olmanızı gerektirebilir.

Ay, 17 Ocak’ta burcunuzda doruk noktasına ulaşacağı için bunun zamanlaması tesadüf değil. Yılda yalnızca bir dolunay görüyorsunuz ve ay tarafından yönetiliyorsunuz, bu nedenle bu özellikle güçlü. Bu astrolojik olaylar zinciri, sizi hedeflerinize yönelik kişisel ve profesyonel ilerlemenizle ilgili olarak, yaşamınızda çok beklenen bir tam daire anına götürecektir. Kısa bir süre sonra, 20 Ocak’ta güneşin Kova burcuna geçmesiyle, Mars, ilişki sektörünüzde Venüs ve Plüton’a katılacak. Bu dönüştürücü, güçlü enerjiyle, aynı anda kişisel ve profesyonel gelişiminizi destekleyeceğinden, yedinci ortaklık evinizde çalışın.

21 Mart’ta baharın başlangıcında, meraklı Merkür, maceralı dokuzuncu evinizden Balık’ta şanslı Jüpiter’e katılıyor. Bu mistik sinerji sizi önünüzdeki parlak planlar için ilhamla dolduracağından, bir dilek dilemek ve niyetlerinizi yazmak için harika bir zaman. İki gün sonra, 23 Mart’ta Merkür rüya gibi Neptün ile çarpışacak ve yaratıcı vizyonlarınız için size yeni bir çift gül renkli gözlük sunacak. Bu süre zarfında sezginiz yüksek olur, bu yüzden rüyalarınızda ve meditasyonda aldığınız mesajlara dikkat edin. Yeni başlangıçların çerçevesini çizecek olan 1 Nisan Koç burcundaki kariyer odaklı yeni ay için tam zamanında, hem kişisel hem de profesyonel olarak yenilenmiş bir yön duygusuna sahip olacaksınız.

Venüs’ün kariyer sektörünüzü göz kamaştırmaya başlamasından sadece birkaç gün önce, Venüs’ün yönetim burcu olan Boğa ve dünyadaki dernekler, topluluk ve aidiyet duygusu ile ilgili 11. eviniz aracılığıyla bir güneş tutulması olacak. En iyi kısım? Venüs, Balık’ta şanslı Jüpiter’in yanında oturacak ve karışıma tesadüfi bir enerji katacak. Yeni dostluklar, işbirlikleri ve heyecan verici fırsatlar neredeyse kaçınılmazdır, ancak dikkat edin, çünkü bu yolculukta ilahi bir ders de var. Son olarak, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek bir ay tutulması yılı kapatacak ve gezegendeki gerçek ilahi göreviniz olduğunu düşündüğünüz konulara açıklık getirecek.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos) Kişisel ve Profesyonel Yaşamınızda Bağlantıları Sağlamlaştırıyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Yeni bir başlangıçtan daha iyi bir his yoktur Aslan. İşler sizin için daha iyisi için hak ettiği bir dönüş yapmak üzere, bu nedenle yeniden başlarken inancınızı korumak önemlidir. Bu yeni yıl, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan cömert Jüpiter’in Balık’tan ve ortak işbirliklerinden ve diğer insanların parasından oluşan sekizinci evinizden geçişiyle güçlü bir şekilde başlıyor. Önümüzdeki yıl, özellikle umutlarınız, hayalleriniz ve maneviyatınızla ilgili olarak sizi neler beklediğine dair bir fikir veren Mayıs ve Haziran 2021’e geri dönmek isteyebilirsiniz. Aşkın, ilişkilerin, zevkin ve değer sistemlerinin simgesi olan Venüs’ün 2022’de Oğlak burcunda ve sağlık, istihdam, günlük ritüeller ve titizlikten sorumlu altıncı evinizde gerilemeye başlayacağına dikkat etmek önemlidir. Sağlığınız, günlük yaşam tarzınız ve profesyonel yaşamınız söz konusu olduğunda ne gibi değişiklikler yaşadınız? Muhtemelen rutin alışkanlıklarınızın daha iyiye doğru değiştiğini göreceksiniz.

14 Ocak’ta Merkür Kova burcunda geri hareket yapacak ve eş zamanlı olarak kariyerinizin 10. evinde kaotik Uranüs ile karşılaşacak. Bu dönemde özellikle üstlerinizle yaptığınız konuşmalara ve kelime seçimlerinize dikkat etmeniz çok önemlidir. Ancak 16 Şubat’ta, burcunuzda genellikle tamamlanma ve kutlamayı işaret eden büyülü bir dolunay ile karşılaşacaksınız. Bu zamanda Mars, Oğlak burcundaki Venüs ile birlikte ve kariyer sektörünüzde Uranüs ile uyum içinde olacak ve hem kişisel hem de profesyonel yaşamınız için enerji verici bir ton oluşturacak.

Mart ortasında baharın başlangıcına bakan Merkür, işbirlikçi sekizinci birleşme eviniz ve paylaşılan kaynaklar aracılığıyla Balık’taki şanslı Jüpiter’e katılacak. Unutmayın, Merkür Balık burcundayken zararlı burçtadır, bu nedenle özellikle açık iletişim veya problem çözme gibi şeylerde gezinirken sezginizi kullanmak önemlidir. Bunu söyledikten sonra, kişisel alanınızı çevreleyen bazı önemli sınırlar belirlemeniz gerekebilir – dünyanıza kimin girmesine izin vereceğinize yalnızca siz karar verebilirsiniz, bu yüzden güvenilir olduklarından emin olun.

Neyse ki, Venüs’ün yükseldiği ve büyüdüğü Balık’a geçişi, eşit alma ve verme temalarına bolluk, zevk ve şehvet getiriyor. Jüpiter ayrıca bu noktada Neptün ile kavuşum yapacak ve karışıma bir iyimserlik, kutlama ve gerçeküstücülük katmanı ekleyecek. 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek bir güneş tutulması, önümüzdeki altı ay için olumlu bir değişimin habercisi olacak, ardından 29 Mayıs’ta sizi büyük ölçüde ileriye fırlatacak, heyecan verici bir Mars-Jüpiter kavuşumu takip edecek. Bir iş kurmayı mı düşünüyorsunuz? Para kazanma yetenekleriniz vurgulandığında, zamanlama çok doğru olabilir.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül) Yıldızlara Ulaşıyor ve Ufkunuzu Genişletiyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Başak, şanslı bir 2022’desin. Bol Jüpiter, Balık’tan ve yılın çoğunluğu için taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinden geçiyor. İyimser ve fırsatlarla dönen Jüpiter, her zaman hediyelerle gelecek, bu nedenle bu, kalbinizi sonsuz olasılıklara açmanın ve sıkı emeğinizin meyvelerini toplamanın bir işaretidir.

Ocak ayında Oğlak burcunda geri giden Venüs – romantik, etkileyici beşinci eviniz aracılığıyla – belki de aşk hayatınız ve yaratıcı düşüncelerinizle ilgili bazı bitmemiş işleri vurgulayacak. Bilgili gezegen hükümdarınız Merkür, 14 Ocak’ta Kova burcunda geri harekette olacak, bu süreçte düzensiz Uranüs ile çatışırken durum tespiti ve sağlık alışkanlıkları temalarını vurgulayacak. Programınız şu anda sıra dışı hissediyorsa, umutsuzluğa kapılmayın. Bunun yerine, Uranüs’te beklenmeyeni bekleyin ve devam edin.

İyi haber şu ki, bu zorlu dönem, rutininiz söz konusu olduğunda büyük olasılıkla bir tür ruhsal aydınlanmayı tetikleyecektir. Mars, 24 Ocak’ta Oğlak burcundaki Venüs’e katıldıktan sonra, Venüs 29 Ocak’ta doğrudan istasyon kuracak ve aşk hayatınızı biraz daha kolaylaştıracak. Bu arada, ilahi meslektaşları Mars ve Oğlak burcundaki Venüs ile – beşinci aşk evinizde dans ederken – şefkat arzularınız kristal berraklığında olacak. Aslında, bazılarınız hatta biraz yukarı şeyleri değiştirebilir ve şeyler yapmak için bir kez önünü görebilir. 18 Şubat’ta güneş, Jüpiter’le Balık burcunda birleştiğinde – ilişki sektörünüzü canlandırarak – bazılarınız benzer özlemleri paylaşan yaratıcı profesyonellerle ortak olabilirsiniz.

2022 baharının başında Balık burcunda şanslı Jüpiter’e katılan Merkür, iletişim kurma ve işbirliği yapma fırsatı da sunuyor, bu nedenle bire bir bağlantılarınızın gelişmesini bekleyin. Günler sonra Merkür, ilişki sektörünüzde Neptün’e katılıyor, yani istediğinizi elde etmek için, en iyi senaryoyu romantikleştirmek yerine, niyetleriniz konusunda net olmak önemlidir. 30 Nisan’da Boğa burcundaki büyülü güneş tutulması, önümüzdeki altı ay boyunca bir dizi önemli keşif ve olası atılımlarla sizi şımartıyor. Bunlar, kendinizi keşfetmeye yönelik yeni yolculuğunuzda yanınıza alacağınız dersler ve deneyimlerdir, bu da sonbaharda güneşe dönüşünüzü unutulmaz kılacak.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim) İyileşiyor, Düşünüyor ve Yatırımlarınızdan En İyi Şekilde Yararlanıyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Her gün sevdiğiniz şeyi yapmaktan daha büyük bir nimet yoktur, Terazi ve bu tema 2022’de sizin için netleşecek. İyimser Jüpiter – bolluk ve genişleme gezegeni – sorumluğunuz aracılığıyla geleneksel hükümdarlık burcu olan Balık’ta olacak. Yılın çoğunluğu için günlük ritüellerin altıncı evi ve durum tespiti. Jüpiter’in Balık burcunda büyüdüğünü unutmayın, bu yüzden şu anda zor soruları çözmekten korkmayın. Günlük iş görevleriniz için uygun şekilde ücret alıyor musunuz? Zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak eşit hissediyor musunuz? Jüpiter, günlük sorumluluklarınızın sizin için çalışmasını sağlamada size yardımcı olacağından emin olacaktır.

Göksel yöneticiniz Venüs, 29 Ocak’a kadar Oğlak burcunda geri hareket edecek ve size sevdiklerinizle olan ilişkinizden, yetiştirilme tarzınızın önceden belirlenmiş yapılarına kadar her şeyi yansıtma fırsatı verecek ve bu da sizi zihinsel olarak hazırlığa hazırlamanıza yardımcı olacaktır. Mars, 24 Ocak’ta Oğlak burcundaki Venüs’e katılacak ve haritanızın bu bölgesine aksiyon, enerji ve hatta belki de biraz çatışma getirecek. Sevildiğinizi ve güvende olduğunuzu hissettiren insanlara ve etkinliklere zaman ayırmak iyi bir fikirdir.

Daha parlak bir notta, 6 Mart’ta Venüs, aşk, tutku ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci eviniz aracılığıyla Kova’da Mars ile buluşacak. Bu, tamamen farklı bir frekansta titreşeceğinizi ve size hizmet etmeyen eski aile kalıplarını – son birkaç yıldır üzerinde özenle çalıştığınız alanları – kıracağınızı gösteriyor. Günlük rutininizin pratikliklerine ek olarak, bu elektrik birleşimi size kendinizi daha özgürce ifade etmeniz için hem yaratıcı hem de romantik bir şekilde ilham verecek. Mart ayının sonunda Merkür, hem Jüpiter hem de Neptün ile Balık burcunda buluşacak ve odağınızı tamamen refahınıza ve günlük görevlerinize kaydıracak.

İşler kaotik geliyorsa, endişelenme; Göksel yöneticiniz Venüs, 5 Nisan’da büyüleyici Balık burcunda ilk çıkışını yapacak. Bu, özellikle film veya medya endüstrisindeki sizler için yaratıcı ve tesadüfi bir şey. En son ne zaman gerçekten sevdiğin bir şey üzerinde çalıştın Terazi? Günlük hayatınızın tadını çıkarmak her zaman bir öncelik olmalıdır. 30 Nisan’da Boğa burcunda bir güneş tutulması olacak ve önümüzdeki altı ay boyunca paylaşılan kaynaklar ve diğer insanların paraları gibi konularda önemli değişikliklere yol açacak. Parayla ilişkiniz dönüşüyor, her şey daha iyiye doğru.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım) 2022 Burç Yorumları: Sihir Yapmanıza Engel Olan Her Şeyi Arıtıyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Yıl, şanslı Jüpiter’in Balık’tan geçişi ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci eviniz ile başlıyor. Bununla birlikte, bu mistik transitin derinliklerine dalmadan önce, Venüs’e daha yakından bakalım, çünkü o zaten – modern yöneticiniz Plüton ile birlikte – iletişim ve düşünce süreçlerinden oluşan üçüncü eviniz aracılığıyla geri harekette olacaktır. Venüs, sevdiğiniz, değer verdiğiniz ve zevk için kendinizi şımarttığınız şeylerle ilgili her şeye sahiptir, ancak aynı zamanda Oğlak burcundayken kurallara göre oynamayı tercih eder. Her iki durumda da, sizin için bu retrograd yolculuk, akranlarınızla olan ilişkinizden genel olarak başkalarıyla iletişim kurma şeklinize kadar her şeyi yeniden ziyaret etmek, yansıtmak ve yeniden değerlendirmekle ilgilidir. Bununla birlikte, delegasyon, zaman yönetimi ve ulaşım araçlarınızla da ilgisi olabilir.

Ayrıca, Merkür istasyonları 14 Ocak’ta Kova’da geri hareket ettikten sonra, ilişki sektörünüzde düzensiz Uranüs ile çatışıyor. Bu süre zarfında, özellikle bir aile üyesi veya diğer önemli kişilerle iletişimsizlik olasılığı yüksektir. Bunu bilerek, akışa devam etmek ve tekneyi sallamamaya çalışmak en iyisidir. Kadim hükümdarınız Mars’ın üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla uyum arayan Venüs ile buluştuğu Şubat ayına hızlı ileri sarın. Bu toplantı, özellikle profesyonel yatırımlarınız söz konusu olduğunda, hayatınızın bu alanında önemli bir bölümü tamamlayacak. Dahası, Aslan’daki parlak bir dolunay, 16 Şubat’ta 10. hırs evinizi ateşleyecek ve kariyerinizin bazı yönlerini tam bir çember haline getirecek.

Mart döndüğünde, güneş Merkür, Jüpiter ve Neptün ile birlikte Balık’ta yüzüyor olacak ve zihniniz sevgi ve kendini ifade etme üzerinde olacak. Size en çok ne ilham verir? Aşık olmak neredeyse kaçınılmazdır, ancak kendinizi o güzel enerjiyle yıkamayı unutmayın. 5 Nisan’da Jüpiter, Balık burcundaki rüya gibi Neptün ile kavuşum yapacak ve Venüs eğlenceye katılacak. Bu enerjiden, TBH’den daha büyülü olamaz ve faydalarını yaratıcı ve romantik bir şekilde elde edersiniz.

Son fakat kesinlikle en az değil, 2022 için, Kuzey Düğüm (topluca yöneldiğimiz yer) ve ilişki sektörünüz için Boğa’ya girecek, Güney Düğüm (toplu olarak saldığımız şey) burcunuzu işgal edecek. Bu yıl salıvermeniz için çağrılan çok fazla enerji var, Akrep ve bu yıl Boğa-Akrep tutulması serisi sırasında bunu daha yoğun hissediyorsunuz, hem benlik duygunuzu hem de bire bir ilişkilerinizi vurguluyorsunuz. Bu alanlarda katartik salınımlar meydana geldiğinde, rahatsız edici görünebilir, ancak hepsinin en yüksek iyiliğiniz için olduğundan emin olabilirsiniz.

Yay (22 Kasım-21 Aralık) Zihinsel, Fiziksel ve Ruhsal İyiliğinize Öncelik Veriyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Olumlu yeni bir bölüm seni bekliyor Yay. Yıl, cömert gezegen yöneticiniz Jüpiter ile Balık burcunda başlıyor ve duygusal dördüncü evinizi, ailenizi ve en içteki duygularınızı harekete geçiriyor. Bunun ne anlama geldiğini daha iyi anlamak için, Jüpiter’in Balık burcuna ilk girişini o sırada yaptığı Mayıs ve Haziran 2021’de hayatınızın temalarını tekrar gözden geçirin. Jüpiter – bolluğun, genişlemenin ve umudun sembolü – göksel yöneticiniz olmasının yanı sıra Balık’ın geleneksel yöneticisidir. İyi ol’ Jüpiter, haritanızın bu alanından geçerken gelişir, bu da benlik kavramınızdan ruhla bağlantınıza kadar her şeyin bu enerjiden faydalanacağı anlamına gelir. Esasen, size içeri girme ve bazı derin yaraları iyileştirme fırsatı veriliyor. Bazılarınız aile biriminizi veya yaşam alanınızı genişletmeye bile karar verebilir.

2022’nin başında Venüs, Oğlak burcunda ve sizin istikrar arayan ikinci para ve mülk evinizden geçerek, maddi dünyaya ilişkin algınızı dönüştürecek. Güç merkezi Plüton ile birlikte oturan bu gerileme sizin için düşündüğünüzden çok daha ciddi. Değerli olduğunu düşündüğünüz her şeyle birlikte finansal bakış açınız da büyük bir değişim yaşıyor.

İletişim sektörünüzde vızıldayan bir gerilemeden sonra, önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinizin göksel yöneticisi Merkür, 4 Şubat’ta Oğlak burcundaki Plüton’un tam üzerinde duracak. Tutkulu beşinci evinizin göksel yöneticisi Mars, aynı zamanda, son zamanlarda harcadığınız enerjiyi, parayı ve zamanı vurgulayarak, haritanızın bu alanında cızırdayacak.

5 Nisan’da Venüs, Balık burcundaki Jüpiter ve Neptün ile evinizin dördüncü evinde birleşiyor. Mekanınızı yeniden dekore etmek veya yenilemek için mükemmel zamanı bekliyorsanız, şimdi tam zamanı. Ayrıca yaratıcı içerik oluşturmaya, evden film çekmeye veya sevdiklerinizle yeniden bağlantı kurmaya karar verebilirsiniz. Daha sonra, Venüs tarafından yönetilen Boğa burcundaki 30 Nisan güneş tutulması sırasında Venüs, kozmik yöneticiniz Jüpiter ile Balık burcunda kavuşum yapacak – bir dilek dilemek için muhteşem bir zaman. Yaşam tarzınız ve yaşam durumunuz daha iyiye doğru değişiyor, ancak artık size hizmet etmeyen şeyi serbest bırakmanız için sizi zorlamadan değil.

Oğlak (22 Aralık-19 Ocak) Sesinizi Buluyor ve Ufka Bakıyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Sırtını sıvazla, Oğlak. Plüton’un 2007’de burcunuza ilk girdiğinden bu yana çok yol kat ettiniz, ancak daha öğreneceğiniz daha çok şey var. Sıkı durun, çünkü 2022, rüya gibi Balık’ta bol Jüpiter ile başlıyor ve yılın büyük bölümünde meraklı üçüncü iletişim evinizi olumlu bir şekilde aydınlatıyor. Grafiğinizin bu alanı aynı zamanda akranlarınızı, kardeşlerinizi, yakın akrabalarınızı ve yerel topluluğunuzu temsil eder. Jüpiter’in şanslı etkisinin size ustaca iletişim kurma, müzakere etme ve belirli bir beceriyi geliştirme fırsatı sunduğunu görebilirsiniz.

Elbette, 19 Aralık 2021’den 29 Ocak 2022’ye kadar burcunuzda gerçekleşen Venüs retrosunu göz ardı edemezsiniz. Venüs çekicilik, zevk ve şehvet gezegenidir, ancak protokole bağlı kalmanız gereken burcunuzdur. Estetik, güzellik ve ilişkiler gezegeninin, benliğiniz, kimliğiniz ve ilk izlenimlerinizden oluşan ilk evinizden geçerek geriye gideceğini unutmayın. Benlik kavramınızdan kişisel markanıza kadar her şeyi yavaşlatmak ve yeniden değerlendirmek için çağrıldığınızı hissedeceksiniz ve 2014’ten beri üzerinde çalıştığınız bir şey sonunda tam bir döngüye giriyor.

14 Ocak’ta Merkür Kova burcunda geri hareket yapacak. Bu dönemde bu alanlarda bazı küçük aksilikler yaşamaya eğilimli olduğunuz için, özellikle harcamalarınız ve finansal yatırımlarınız söz konusu olduğunda bunu akılda tutmak önemlidir. 25 Ocak’a kadar Merkür gerilemesi burcunuza girecek ve Venüs’e doğrudan istasyonlardan önce katılacak. Kendinizi ve hedeflerinizi yansıtmak ve yeniden incelemek için bu göksel aradan yararlanın, çünkü Venüs istasyonları 29 Ocak’ta yön verdiğinde, benlik duygunuzla ilgili önemli değişiklikler kapıda olacak.

İyi haber şu ki, hareket, arzu ve enerji gezegeni Mars da burcunuzda olacak, sizi güven ve güçle canlandıracak ve güçlendirecek. 12 Şubat’ta Mars sonunda Venüs ile kavuşum yapacak ve zihninize, bedeninize ve ruhunuza daha da fazla enerji verecek. Bu aynı zamanda doğal karizmanıza ve sizi hedeflerinize doğru fırlatmak için emrinizde olan enerji bolluğuna vurgu yapar. Yılın geri kalanında ikinci mülk evinizden ve para kazanma yeteneklerinizden geçen katı, gayretli Satürn’e sahip olduğunuzu düşünürsek, enerjinizin nereye gittiğini bilirsiniz: doğrudan bankaya.

Kova (20 Ocak-18 Şubat) Gelecek Vizyonlarınızı Kristalleştiriyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Kendine inanmaya başlamanın zamanı geldi, Kova. Neyse ki, yıl kutsanmış Jüpiter’in geleneksel hükümdarlık işareti olan Balık’tan mutlu bir şekilde geçiş yapmasıyla başlıyor. İstikrar arayan ikinci konfor ve para evinizin ve değer sistemlerinizin üzerinde gezinen bu geçiş, muhtemelen size bir dizi keyifli fırsat sunacak ve bunlardan bazıları finansal istikrarınıza fayda sağlayacaktır.

Aklınızda bulundurun, Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile birlikte geri harekette olacak – 12. eviniz, bilinçaltınız ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla – 2022’nin başında, yılın geri kalanı için tonu ayarlayacak. Bu evde, Venüs retrosu, başa çıkma mekanizmalarınızdan kendi kendinizi sabote etme eğiliminize kadar her şeyi vurgulayacaktır, ancak panik yapmayın. Aslında, bir dakikanızı ayırın, 2014’ün başlangıcını, Venüs’ün Oğlak burcunda en son geri hareketini yaptığı zamanı düşünün, çünkü bunu yapmak size gelecek hakkında fikir verebilir. Kişisel veya profesyonel, gelenekleriniz ve değerleriniz değişiyor.

Bilgili Merkür – aşkla ilgili beşinci evinizin ve birleşme ve ortak girişimlerle ilgili sekizinci evinizin göksel yöneticisi – 14 Ocak’ta burcunuzda geri harekette olacak ve sonunda 12. evinize yeniden girecek. Tutkulu olduğunuz şeye öncelik veriyor ve bu enerjiyi besleyen başkalarıyla çalışıyor musunuz? Bu süre zarfında, özellikle bu yılki 1 Şubat’ta Kova’daki yeniayı ile, niyetlerinizi netleştirmek isteyeceğiniz bir olayla, hangi temaların gözden geçirileceğine dikkat edin.

16 Şubat’ta Aslan’da parıldayan bir dolunay, yedinci ortaklık evinize kapanış ve netlik getiriyor, bu nedenle önemli bir ilişki tam bir döngüye giriyor olabilir. Kuzey Düğüm veya toplu olarak gittiğimiz yer, eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizden geçiş yapacakken, Güney Düğüm veya toplu olarak saldığımız şey, kariyerle ilgili 10. evinizi işgal ediyor. ve kamu kişiliği. Bu temalar, bu yılki tutulmalar sırasında -Nisan, Mayıs, Ekim ve Kasım 2022 – size profesyonel yaşamınızda veya otoriteyi çevreleyen inançlarınızdan arınmanız gereken şeyleri göstererek, en özgün, sevgi dolu benliğinize tam olarak adım atabilmeniz için yüzeye çıkacak.

Balık (19 Şubat-20 Mart) 2022 Burç Yorumları: Hatırlanması Gereken Sihirli Bir Yılla Kutsanıyorsunuz

2022 Burç Yorumları: Bu senin şanslı yılın, Balık. 2022’nin çoğunluğu için göksel favori olmanın yanı sıra, eski gezegen hükümdarınız Jüpiter’i de on yıldan fazla bir süredir ilk kez burcunuza geri alacaksınız. Bolluk, bereket, genişleme ve maneviyat gezegeni olan Jüpiter, geleneksel yönetici gezegeniniz olduğu için burcunuzda gelişir. Ama bu en iyi kısım bile değil. Jüpiter, kişisel kimliğinizden özgüveninize kadar her şeye dokunarak, benliğinizle ilgili ilk evinizin üzerinde duracak. Bu süre zarfında size hem kişisel hem de profesyonel bir dizi ilham verici fırsat sunulacak.

29 Ocak’a kadar Venüs Oğlak burcunda 11. eviniz dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla geri hareket edecek. Oğlak burcunda, Venüs retrosu profesyonel değerlerinize, topluluğunuzla etkileşimlerinize ve sosyal konumunuza daha fazla farkındalık getiriyor. Venüs ayrıca sekizinci ortak kaynaklar evinizi ve üçüncü iletişim evinizi ve yakın çevrenizi yönetir ve bu gerileme sırasında, bu alanlarla ilgili geçmiş duygu ve hislerin tekrar düşünmek için geri geldiğini görebilirsiniz. Bu yeni farkındalık duygusu, 2022’nin ilk yarısının gidişatını belirleyecek.

Yaşından büyük Jüpiter’in yanı sıra güneş 18 Şubat’ta burcunuza girerek size şans ve iyimserlik için önemli ölçüde enerji veriyor. 2 Mart’ta burcunuzda güneş, ay ve şanslı Jüpiter’in buluştuğu yeni ay gerçekleşecek. Bu, büyük olasılıkla süreçte bir coşku patlaması yaşayacağınızdan, yüzerek veya yoga yaparak enerjinizi şarj etmek için mükemmel bir zamandır. 9 Mart’ta konuşkan Merkür burcunuza girdikten sonra, Başak’taki dolunay 18 Mart’ta ilişki sektörünüze çok ihtiyaç duyulan netliği getirecek ve bazı önemli aşk dersleri kitabını kapatacak.

Nisan ayında, uyum arayan Venüs, burcunuzda yöneticileriniz Jüpiter ve Neptün’e katılır ve son ikisi hayatınıza tesadüfi bir umut katmanı ve biraz kafa karışıklığı ekler. Temel olarak, fantezilerinizi şımartmak kolay olacak, ancak ideal senaryonuzu aşırı romantikleştirmekten uzak durmaya çalışın. Aslında, bu, size daha fazla netlik ve gönül rahatlığı sunacak olan maneviyatınıza sessizce dokunmanız için güçlü bir zamandır. Daha da önemlisi, bu yılki Boğa-Akrep tutulması serisi, iletişim kurmanız için faydalı yollara ve artık size hitap etmeyen inanç sistemlerine ışık tutacak. 30 Nisan’da 2022’nin ilk tutulmasına dikkat edin. Şanslı olmak üzere olduğunuzu söylemek yetersiz kalır.

2022 Burç Yorumları! 2022’de Burçları Neler Bekliyor?-Kaynak: popsugar.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir