BurçlarHaberYaşam

2019 Dünyada Nasıl Geçecek?

2019 Dünyada Nasıl Geçecek? yazımızda dünyada 2019 yılı nasıl geçecek, kıt’aları etkileyen durumlar neler ve Türkiye’nin durumu nasıl olacak hakkında yazdık.

2019 Dünyada Karma Yılı Olacak

2019 dünyada karma yılı olarak geçecek. Karmaları ve travmaları geride bırakmak için insanların son şansı olacak. İnsanlar yapmış oldukları iyiliklerin ve güzelliklerin karşılığını ekstra olarak alacak. 2019 yılı insanların geneli için affetmek ve yüzleşmekle geçecek. Geçmişte yapılan şeylerin bedelleri bu yıl ödenecektir. Dünyada doğal afetler bolca yaşanacak. Ülkeler geçmişte yapmış oldukları şeylerin bedellerini bu yıl ödeyecek.

2019’da Amerika Başkanı Trump’ın Durumu

Bu yıl Donald Trump Amerika Başkanı olmaya devam ederken yanındaki insanlar gitmeye devam edecek. Ekonomik planlarıyla dünyanın kıskanacağı bir politika izleyecek. Amerika‘nın ekonomisi ve dünya ekonomisi yükselecektir. Çin’le araları düzelecek. Trump, ekonomik dalgaları düzeltecek.

Rusya ve Çin

Rusya‘da Kızıl Meydan’da bir problem olacaktır. Rusya’ya bir meteor taşı düşebilir. Çin ise geride kalan yılların aksine inişe geçecek. Çin ilk 6 aydan sonra yeniden toparlanmaya başlayacak.

Ortadoğu

Ortadoğu bu yıl en sıkıntılı zamanlarını yaşayacak. Ekonomik sorunlar yine bu ülkeleri ayıracaktır. Dinler kendi aralarında birleşmeyecek ve yine insanlar sıkıntı yaşayacak. Suudi Arabistan‘da karışıklıklar olacak. Bazı gizlenen şeyler ortaya çıkacak.

Avrupa

İngiltere‘nin parası kendisi için çok önemlidir. Avrupa Birliği’nin parasını bu yüzden kabul etmedi ve bu yıl parasıyla sınanacak. İngiltere bankalarına siber saldırılar yapılacak. Birleşik Krallık Başbakanı Theresa May görevinden ayrılabilir. Patlamalar olabilir. Avrupa’da terör tehditti devam edecek. Fransa‘da olaylar devam edecek ve başka ülkelere bu olaylar sıçrayabilir. Avrupa’da yeni bir lider konuşulacak. Siyasi değişimler yaşanacak.

Türkiye

Ülkemiz Nisan ayından sonra rahatlayacak. Bu yıl insanlar değiş-tokuş ve yardımlaşmayı öğrenecek. 2019 yılı ülkemiz için paylaşım yılı olacak. Turizmin çok iyi olması bekleniyor.

Para

Dünyada dolar azda olsa çıkış yapacak. Önümüzdeki yıllarda altın daha değerli olacak ve ekonomide en değerli yatırım aracı altın olacak.

Fenerbahçe

2019’da Fenerbaçe yükselişe geçecek. 2 önemli transfer yaparak adından söz ettirecek. 2018 yılı Fenerbahçe için kötü bitmişti. Ali Koç Başkanlığa devam edecek. Galatasaray Avrupa’da bir başarı kazanabilir. Beşiktaş‘ta yönetim değişikliği olabilir.

Genel olarak 2019 yılı herkesin yaptıklarını alacağı bir yıl olacak. İnsanlar mutlu olmak için göç edecek. İnsanlar huzurlu olmak isteyecek.

Astrolog Aslı Güder’in videosundan yardım alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir