BurçlarYaşam

2018 Türkiye Astrolojisi

2018 Türkiye Astrolojisi yazımızda yeni yıl ile birlikte ülkemizi nelerin beklediği, iyi haberleri ve kötü haberleri astroloji bilimine dayanarak yazdık.

2018 Türkiye Astrolojisi

2018 yılında asılsız haberler, lüzumsuz konuşmalar ön planda olacaktır. Her yıl olduğu gibi yalan konuşmalar artarak devam edecektir. İlk 6 aylık döneminde ekonomide gelecekten korkma durumu yaşanabilir. Duyulan haberler, karşılaşılan durumlar sürekli olarak insanları gelecek konusunda tereddütte itmektedir. Ev almak isteyenler ev almaktan korkabilir, araba almak isteyenler araba almaktan korkabilirler. Düşünce olarak zorlanılacak bir 6 aylık dönem olacaktır. Kadınlar ile ilgili olaylar ve kadınlara yönelik şiddetler, insanlarımızı hayretler içerisinde bırakabilir. 31 Ocak ile birlikte annelik ve anne olma duyguları ön planda olacaktır. İyi bir anne nasıl olmalı konuları da gündeme gelebilir.

2018 siyasetinde ise çok çalkantılı haberler duyacağız. Genel siyaset durumu devam edecektir. Siyaset liderleri arasında köklü değişimler olabilir. Liderler görevlerini değiştirebilir. Yaşanılacak bu değişimler insanlar için başta olumsuzluk gibi görünse de ileri de iyi olayların başlamasını sağlayacaktır. 17 Şubattan sonra ise komşularla olan ilişkilerde kaoslar ve kargaşalar çıkma ihtimali bulunmaktadır. Komşuluk ilişkilerinde sonuç olarak işler tatlıya bağlanacaktır. Genelde de ülkemizin politikası bu yönde olur. Ekonomik olarak Temmuz ayına kadar kemer sıkma ve endişe yaşama olasılığı bulunmaktadır. Birçok olayın ve duyumun asılsız olduğuyla da yüzleşebiliriz. Ülkemizin geleceği iyi yöndedir. Karamsarlığa gerek yoktur. Yaşanan sancılardan sonra ülke düzlüğe çıkacaktır. Ülkenin istikbali için korkmaya ve endişelenmeye gerek yoktur. Türkiye’nin hızlı ilerlemesi devam edecektir.

2018 Türkiye Astrolojisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir