Burçlar

2018 Burç Yorumları

2018 Burç Yorumları yazımızda koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarının 2018 yılı yorumlarını yazdık.

2018 Tüm Burç Yorumları

2018 yılında Satürn ve Jüpiter gezegenlerinin insanlar üzerinde etkileri yaşanmaktadır. Jüpiter şans ve olumlu bir etki oluştururken, Satürn sorumluluk ve mücadele yapmayı etkilemektedir.

2018 Burç Yorumları-Koç Burcu

Koç burcunda olanlar şanslarını ortak parasal konularda elde edeceklerdir. Vergi, stopaj, kredi, bir borcun altına girme eşinizin, ailenizin, dostunuzun girmiş olduğu parasal konularda yaşanan olumlu gelişmeler sizin hayatınızı da güzelleştirecektir. Uzun zaman sonra maddi konularda rahatlayacaksınız. İş ve kariyer alanlarında mücadele yapacaksınız. Geçmiş olduğunuz 7 yılda yaşadığınız işlerin karşılığını alacaksınız. 13 Temmuz’da ev alım satım işleri olabilir.

Boğa Burcu

Boğa burcunda olanlar bu sene evlilik ile ilgili konularda daha fazla ilgili olacaklardır. İlişkilerden yana büyük şanslar elde edeceksiniz. Eşinizin veya partnerinizin hayatındaki olumlu gelişmeler, sizin hayatınızı da olumlu etkileyebilir. Taşınma ile ilgili konularda şanslısınız. İnsana dayalı anlaşmalar ve sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Boğalar tek başına iş yapmamalıdır. 27 Temmuz’dan sonra kariyerinizin şekillenmesiyle birlikte iş hayatınızda iyi adımlar atacaksınız.

İkizler Burcu

İkizler burcunda olanlar bu sene çok çalışacaklardır. İş hayatında kendini göstermek isteyen ikizler, iş değiştirme kararı alabilirler. İş başvurularından iyi sonuçlar alabilirsiniz. Sağlık bakımından gelişirken, kilo almaya dikkat edin. Ortak bir paranın sorumluluğu üzerinizde olacaktır. Eşiniz veya partneriniz ile bir borca girebilirsiniz. 13 Temmuz’dan sonra elinize para geçebilir.

Yengeç Burcu

Yengeç burcunda olanlar 2018 yılında aşk hayatınız iyileşiyor. Riskli işlerde yüksek kazanç sağlayabilirsiniz. 2,5 yıl boyunca iş ve evlilik konusunda önemli bir döneme girdiniz. Önceliklerinizi iyi belirlemelisiniz. Erkek konularında biraz sıkıntı yaşıyorsunuz. Yükseleni yengeç olanların çevresi değişiyor. Ocak sonu para ile ilgili konular gündeme gelebilir. 13 Temmuz’dan sonra hayatınız yenilenecektir.

2018 Burç Yorumları-Aslan Burcu

Ev ve aile ilgili işlerde çok güzel haberler alabilirsiniz. Ev almayı düşünenlere güzel fırsatlar gelebilir. Aile büyüklerinizin mutluluğu sizi de sevindirecektir. İş, hizmet ve sağlık alanlarında önemli gelişmeler sizi bekliyor. Sorumluluklar sizi bekliyor. Önceliklerinizi iyi belirlemelisiniz. Hayatınızdaki önemli değişimler Ocak ayından itibaren oluşacaktır. 13 Temmuz’dan sonrasına dikkat edin. Sevdiğiniz insan ile mücadeleniz artabilir.

Başak Burcu

İletişim konusunda çok şanslısınız. Önemli girişimlerde iletişim konuları sizinle birlikte olacaktır. Yakın dostlarınızın hayatında oluşacak olumlu gelişmeler sizi de mutlu edecektir. Son 2,5 yılda üstlendiğiniz sorumluluklar sizi zorlamıştır. Çocuklarınız ve eşiniz ile sorumluluklarınız başlayacaktır. Sağlığınız ile ilgili sorunlar geride kalıyor. 31 Ocak tarihinden önemli gelişmeler açığa çıkabilir. İş hayatınızda önemli gelişmeler olacaktır. 13 Temmuz’da sosyal çevreniz değişebilir.

Terazi Burcu

Maddi konularda şansınız artıyor. Beklemediğiniz bir yerlerden elinize güzel paralar geçebilir. 2,5 yıl boyunca yakınlarınız ile ilgili sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Bundan sonra aileniz ile ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Yuva kurma ve ev alma sorumluluğu altına girebilirsiniz. Önemli kararlar alacaksınız. Sağlığınıza ilk 6 ay dikkat edin. 31 Ocak tarihinden sonra aktivite ve organizasyonlarla uğraşacaksınız. Bekar ve aşk arayanlar karşılığını bulacaktır. Evli olanlar çocuk sahibi olabilir.

Akrep Burcu

2018 yılında en şanslı burç akreplerdir. Kafanızda değiştirmeniz gereken şeyler var ise bu sene tam zamanıdır. Kilo alabilirsiniz, fakat çok şanslısınız. Yeni başlangıçlar yapacaksınız. Planlarınızı hayata geçirmeye özen gösterin. Maddi konularda zorlandınız, artık rahatlıyorsunuz. Ailenizde önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Sorumluluklar hayata daha geniş bakmanızı sağlayacaktır. 31 Ocak tarihinde önemli bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Yaz aylarında kariyeriniz ilerliyor. Yaz aylarındaki ev alma girişimlerini yapmayın.

2018 Burç Yorumları-Yay Burcu

Maneviyatınız güçleniyor. Kendi içinize dönüyorsunuz ve ruhsal bakımdan kendinizi geliştiriyorsunuz. Hayatınızı 2,5 yıl boyunca planladınız. Bu dönem artık bitti ve parasal konularda sorumluluklar sizi bekliyor. Yakın veya uzak çevreniz eğitim konuları gündeme geliyor. Seyahatleriniz artıyor. 13 Temmuz tarihinden sonra ortak kişiler ile parasal konular gündeme gelebilir. Seyahat, iletişim ve eğitim konuları sizi etkileyecektir. Yıl sonu itibariyle hayatınızı yeniden şekillendirebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Sosyal çevrenizden iyi etkileşimler alacaksınız. Sosyal çevreniz genişleyebilir, yeni gireceğiniz ortamlardan fayda ve yarar sağlayabilirsiniz. İşten gelen gelirleriniz de artışlar söz konusu olacaktır. Etkinlikler ve takım çalışmaları bu yönde etkili olacaktır. Yeni tanışacağınız insanlardan destek bekleyin. Üzerinize yük alma ve sorumluluklar artacaktır. Sağlığınıza dikkat edin ve sorumluluklarınızı sağlam bir şekilde yapın. Mücadeleyi ve kontrolü elden bırakmayın. 31 Ocak tarihinden sonra ortak paralar gündeme gelebilir. 16 Şubat sonrası parasal kazanç sağlayabilirsiniz. Temmuz ayından sonra ikili ilişkiler daha sık gündeme gelecektir.

Kova Burcu

Yaptığınız işlerin karşılığını alacaksınız. Kariyerinizde değişimler yaşanacaktır. Bekar olanlar bu sene evlenebilir. Eşi ile sıkıntılı olanlar problemlerini çözecektir. Hayatınıza etki etmeyen insanlar, hayatınızdan çıkmalıdır. Bazı korkularınız tekrardan meydana çıkabilir. Beklenmedik yerlerden şans size gelecektir. 31 Ocak tarihinden sonra önemli kararlar ve ikili ilişkiler yaşanacaktır. Evlilik hayatınızda değişimler yaşanacaktır. İş hayatınızda beklenmedik değişimler 13 Temmuz sonrasında yaşanacaktır.

Balık Burcu

Balık burcu olanlar 2018 yılında bolca seyahat edeceklerdir. Farklı kültürlerden ciddi oranda etkilenecektir. Medya ve yabancılarla olan konularda şans sizin üzerinizde olacaktır. Hukuki konularda da şanslı olacaksınız. Çevrenizi yeniden düzenliyorsunuz. Hayatınıza etki etmeyecek kişiler hayatınızdan çıkacaktır. Hayatınızdan çıkan kişilere üzülmenize gerek yok. 31 Ocak tarihinden sonra sağlığınız ile ilgili önemli gelişmeler olacaktır. Şubat ayından sonra hızlı değişimler yaşanacaktır. 13 Temmuz sonrası aşk hayatınızda gelişmeler yaşanacaktır.

2018 Burç Yorumları-Astrolog Hande Kazanova’nın videosundan yardım alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir