Burçlar

2018 Burç Analizleri

2018 Burç Analizleri yazımızda 12 burcun kendileriyle özdeşleşmiş özelliklerini, 2018 yılında tüm burçların dikkat etmesi gereken aylarını ve günlerini ve burçların merak edilen analizlerini yazdık.

2018 Burç Analizleri ve Etkileri

Koç Burcu

Koç burçları çocuksudur, coşkuludur, duygusallardır ve politiklikten uzaktırlar. Duygularını bir anda gösterirler. Koç burçları aynı zamanda çok eğlenceli bir kişiliğe sahiptirler. Eleştiriye çok açık değillerdir. Son 2,5-3 yılda yaşadıkları sıkıntılar çözülecektir. Yeni çevreler ve yeni arkadaşlıklar edineceklerdir. 2018 Kasım-Aralık aylarına dikkat etmeleri gerekir.

Boğa Burcu

Boğa burçları hantal gözükür, ağır gözükür, keskin ve katı gözükürler. Kesinlikle kişilikleri katıdır. Boğaların katılığını toplum inatçı olarak yorumlamaktadır. Boğalarda genel olarak bir mesafeyi koruma durumu vardır. Bu durumlarından dolayı kibirli de görünüyor olabilirler. İlişkileri çok çabuk bitirebilmektedirler. 2018 yılında boğa burcunda olanlar ve ailelerinde fikir ayrılıkları başlamıştır. Ağustos-Aralık ayında bir düzenleme olacaktır. Bu durumu boğalar fark edecektir. Boğalar bu tarihlerden sonra sakinleşebilir.

İkizler Burcu

İkizler bugünlerde yanlış anlaşılmaktadır. Art niyetli yorumlara maruz kalabilirler. Bu yorumları umursamanıza gerek yoktur. Sizin için hayat yeniden başlıyor. Son 2,5 yıldır aşırı gerildiniz. Son dakika kararları çokça alacaksınız. Nisan’dan sonra hayatınız açılıyor.

2018 Burç Analizleri-Yengeç Burcu

Yengeçler en duygusal burçlardandır. Size küserseler sizin haberiniz bile olmayabilir. Yengeçlerin Temmuz ayına dikkat etmeleri gerekir. Yengeçler sanatla ilgilenmelidir. Proje bazlı işler tam yengeçlere göredir. Masabaşı işi yengeçlere göre değildir. Yengeç burçları karar verirken acele etmemelidir. Kendilerini tam anlamıyla tanımalılardır. Yengeç çok sosyaldir. Sosyalliğini 2018-2019’da ortaya koyacaktır.

Aslan Burcu

Aslan burçları sabit fikirlidir. Önce kendi mesafesini ortaya koyar. Ortamlara girerken ilk önce analiz eder sonra giriş yapar. Aslanın erkeği kuğul, kızı da çok havalıdır. Aslan burçları Ağustos ayında ailevi konularda önemli gelişmeler yaşayacaktır. Şehir veya ülke değiştirme ihtimalleri bulunmaktadır. Önlerine önemli fırsatlar çıkabilir. Aslanlar çabuk karar veremezler. Görsel hafızası çok iyi çalışır.

Başak Burcu

Başaklar herkesin iyi olmasını ister. Bereket burcudur. Herkesin çoğalmasını ve iyiliğini ister. Herkesi yönetmek ister. Şişirilmekten hoşlanmazlar. Başaklar birilerini toparlamaya çalışırlar. Yalakalığı sevmezler. 2018 yılında başak burçları somut şeyler kazanacaktır. Başak burçları kafalarına koydukları ev, araba v.s somut şeyleri almayı başaracaktır. Başaklar yengeçler kadar olmasa da çabuk alınırlar. Eğitim alanlar karşılıklarını almaya başlayacaklardır.

Terazi Burcu

Terazi burçları dışarıdan yapılan yorumlardan çabuk etkilenirler. Analiz etme istekleri çok fazladır ve sosyallikleri iyi seviyelerdedir. İlk kez duyduklarını analiz ederler sonra hemen unuturlar. Olayların çok üstünde durmazlar ve insanlara kötülükleri dokunmaz. Teraziler değer görmek ve öne çıkmak isterler. Teraziler sanatçı burçlardır. Görsel hafızaları ve üretici tarafları çok iyidir. 2018’de terazilerin hayatı daha sakin olabilir. Seyahat ve organizasyonlarda bulunmaya devam edeceksiniz. Arkadaşlıklara önem verirler.

2018 Burç Analizleri-Akrep Burcu

Akrep burçları kendi içlerinde hep mücadele ederler. Akreplere nasıl gidilirse, akrepler de kişilere o şekilde yaklaşım gösterir. Etkiye tepkiyle karşılık verirler. Sabit fikirlidirler ve siz onu sorgularsanız, o da sizi sorgular. Hazır cevaptırlar ve size hemen karşılık verirler. Kendini ifade etmede iyidirler. 2018 yılında çok şanslı olacaklardır.

Yay Burcu

Yaylar özgürlük burcu gibi görülse de adalet burcudurlar. Kuralları koyarlar, gelenekçidirler. Her şeyi düzenli olsun isterler. Arada bir yakarlar ama geri gelirler. Yay burçları için düzen çok önemlidir. Risk almayı sevmeler. Gerçek bilgiye saygı duyarlar. Son 2,5 yıldır yaylar Satürn gezegeni nedeniyle büyük sıkıntılar yaşamıştır. Bu sıkıntılar geride kalmıştır. 2018 Kasım ayından itibaren ise tam anlamıyla rahatlamış olacaksınız.

Oğlak Burcu

Oğlak burçları kolay ikna olmazlar. Hızlı kilo alıp, hızlı kilo verebilen özellikleri vardır. İnatçı oldukları bilinmektedir. Akılcı ve toparlayıcı özellikleri vardır. Dıştan sert görünürler. Gelenekçi bir yapısı vardır. Keskin hatları vardır ve asla dışına çıkmazlar. Bilginizi daha da fazla artırmalısınız. Oğlak burçları donanımlarını artırmaktan hoşlanır ve öğrenmeyi hiç kesmeler. Temmuz ayıyla birlikte kaygılar daha da çok artacaktır. 2018 yılında yolunuzdan vazgeçmeyin. Ara sıra sizi vazgeçirmek isteyen şeyler çıkacaktır karşınıza, bunlara aldırış etmeyin.

Kova Burcu

İkili ilişkilerde kovaların problemleri olmuştur. Hayatta yanlış anlaşılmalar yaşıyorsunuz ve kişilerle aranıza mesafe koymaktasınız. Geleceği sürekli olarak aklında bulundurur. Para konusunda talepkar değillerdir, fakat 2018 yılında para konularında daha kararlı olacaklardır. Teknolojik burçtur ve sosyal medyada bir takım değişiklikler yaşayacaktır. Kovalar hem kendilerine hemde çevresindekilere olabildiğince adaletli davranmalıdır.

2018 Burç Analizleri-Balık Burcu

Balık burçları uysaldır ve kendilerine dönüktür. Tepkileri hızlı olabilmektedir. Sanılanın aksine çok da duygusal değildirler. Hiç duymayacağınız lafları balıklardan duyabilirsiniz. İnanılmaz akıllıdırlar. Balıklar hızlı iş yapamazlar, yaparsalar sakarlıkları ortaya çıkar. 2026’ya kadar şanslı bir dönemdesiniz. Ailenizle bir takım problemler yaşamış olabilirsiniz. 2 farklı eğitim veya 2 farklı iş yapacaklar mutlaka denemelidir. Analitik yapınızın olması teknolojiye yatkın olmanızı sağlamaktadır. Mühendis olmak isteyenler rahatlıkla olabilir. Geçmişte yaşamış olduğunuz kırgınlıkları unutabilirsiniz. Balıkların çok kinci olması en kötü özellikleridir.

2018 Burç Analizleri-TwitBurc Zeynep Turan’ın videosundan yardım alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir